eBoligadvokat

Boligadvokat Kastrup

eBoligadvokat: Din boligadvokat i Kastrup

Når du køber en bolig, er det en god idé at have en boligadvokat med på sidelinjen. Han eller hun kan sikre dig, at du er stillet bedst muligt og har det fulde overblik over sagen, så du træffer beslutninger på det rette grundlag.

ændring af skøde

Skal du købe ny bolig ?

KOMPLETTE RÅDGIVNINGSPAKKER:

HUS: Kun 6.750 kr.
EJERLEJLIGHED: Kun 6.750 kr.
ANDELSBOLIG: Kun 4.500 kr
SOMMERHUS: Kun 6.750 kr

Pris inkl. moms

4.500 - 6.750 Kr

Ring på telefon

31 20 24 24

Boligadvokat Kastrup

Får du ikke en boligadvokat til at gennemgå din sag, inden du underskriver købsaftalen, risikerer du, at der er informationer og detaljer, du overser, som fremadrettet kan koste dig mange penge.

Kræver det en hurtigt underskrift på købsaftalen, hvis du skal sikre dig drømmehjemmet, kan du få indskrevet et advokatforbehold i aftalen. Med et forbehold har du mulighed for at få advokaten til at gennemgå alle sagens aspekter efterfølgende, og hvis han eller hun ikke kan godkende aftalens vilkår, kan du trække dig uden økonomiske omkostninger.

Er det virkelig nødvendigt?

Hos eBoligadvokat oplever vi ofte, at boligkøbere spørger, om det virkelig er nødvendigt med en boligadvokat. Om de ikke kan klare det selv. Vores holdning til spørgsmålet er helt klar; vi mener at alle skal søge rådgivning, inden de køber en bolig.

Som boligadvokater gennemgår vi hvert år rigtig mange boligsager, og vi oplever altid, at der er forhold, som klienten ikke selv havde overvejet eller havde opdaget. Selv små fejl kan medføre store konsekvenser, og det er ikke morsomt at sidde i sin drømmebolig, hvis økonomien pludselig falder sammen på grund af en fejl, der kunne være opdaget.

eBoligadvokat giver dig fuld juridisk tryghed i din bolighandel.

Hvordan arbejder eBoligadvokat?

Når du har fundet dit drømmehjem, sender du alle relevante dokumenter til os sammen med købsaftalen. Vi gennemgår hver enkelt del med stor grundighed, og vi oversætter de kringlede juridiske formuleringer til et sprog, der er til at forstå. Vi sørger for, at du får overblik over alle sagens detaljer, så du ved præcis, hvad du går ind til.

eBoligadvokat kommer blandt andet omkring:

  • Købsaftalens vilkår
  • Eventuelle servitutter på ejendommen
  • Eventuelle lokalplaner i området
  • Indholdet i tilstandsrapporten, el-rapporten og energimærkningen
  • Dine rettigheder og forpligtelser ifm. boligkøbet
  • Rådgivning om hus- og ejerskifteforsikring

 

Derudover håndterer vi korrespondancen med mægler og bank, så du kan koncentrere dig om alt det sjove; jeres nye liv i jeres nye drømmehjem.

Hvad koster eBoligadvokat?

eBoligadvokat er certificeret boligadvokat gennem Danske BOLIGadvokater. Det betyder blandt andet, at vi har forpligtet os til at tilbyde vores services til en fast pris, så du undgår økonomiske overraskelser undervejs.

Køberrådgivning i forbindelse med andelsboligkøb koster 4.500 kr., mens rådgivning i forbindelse med køb af hus, sommerhus eller ejerlejlighed koster 6.750 kr. Derudover skal du være opmærksom på den afgift, du skal betale til staten, når skødet tinglyses; såkaldt tinglysningsafgift.

Tinglysningsafgiften består af 1.660 kr. plus 0,6% af købesummen.