Click for English short version

Boligadvokat Kastrup

Boligadvokat Kastrup

Skal du købe ny bolig ?

       KOMPLETTE RÅDGIVNINGSPAKKER:

 

       HUS: Kun 6.750 kr ➜ LÆS MERE

       EJERLEJLIGHED: Kun 6.750 kr   LÆS MERE

       ANDELSBOLIG: Kun 4.500 kr   LÆS MERE

       SOMMERHUS: Kun 6.750 kr  LÆS MERE

Pris inkl. moms
4.500-6.750 kr
Ring på telefon
31 20 24 24
Kom i gang med din sag med det samme
Indsend nedestående og vi vender tilbage

Til brug for ændring af skøde bedes du fremsende følgende:

 • Billede-id på alle parter.
 • Adresse på ejendommen.
 • Overtagelsesdato.
 • Hvem overtager hvis andel af ejendommen.
 • Evt. kopi af skilsmissebevilling.
 • Købesum.
 • Navn og mail på bankrådgiver.

NB. Tinglysningsafgift afholdes af dig selv.

ja@eboligadvokat.dk

Husk at indsende kopi af pas eller kørekort til vores sikre e-mail.

faelles@eboligadvokat.dk

Boligadvokat Kastrup

eBoligadvokat: Din boligadvokat i Kastrup

Når du køber en bolig, er det en god idé at have en boligadvokat med på sidelinjen. Han eller hun kan sikre dig, at du er stillet bedst muligt og har det fulde overblik over sagen, så du træffer beslutninger på det rette grundlag.

Får du ikke en boligadvokat til at gennemgå din sag, inden du underskriver købsaftalen, risikerer du, at der er informationer og detaljer, du overser, som fremadrettet kan koste dig mange penge.

Kræver det en hurtigt underskrift på købsaftalen, hvis du skal sikre dig drømmehjemmet, kan du få indskrevet et advokatforbehold i aftalen. Med et forbehold har du mulighed for at få advokaten til at gennemgå alle sagens aspekter efterfølgende, og hvis han eller hun ikke kan godkende aftalens vilkår, kan du trække dig uden økonomiske omkostninger.

 

Er det virkelig nødvendigt?

Hos eBoligadvokat oplever vi ofte, at boligkøbere spørger, om det virkelig er nødvendigt med en boligadvokat. Om de ikke kan klare det selv. Vores holdning til spørgsmålet er helt klar; vi mener at alle skal søge rådgivning, inden de køber en bolig.

Som boligadvokater gennemgår vi hvert år rigtig mange boligsager, og vi oplever altid, at der er forhold, som klienten ikke selv havde overvejet eller havde opdaget. Selv små fejl kan medføre store konsekvenser, og det er ikke morsomt at sidde i sin drømmebolig, hvis økonomien pludselig falder sammen på grund af en fejl, der kunne være opdaget.

eBoligadvokat giver dig fuld juridisk tryghed i din bolighandel.

 

Hvordan arbejder eBoligadvokat?

Når du har fundet dit drømmehjem, sender du alle relevante dokumenter til os sammen med købsaftalen. Vi gennemgår hver enkelt del med stor grundighed, og vi oversætter de kringlede juridiske formuleringer til et sprog, der er til at forstå. Vi sørger for, at du får overblik over alle sagens detaljer, så du ved præcis, hvad du går ind til.

eBoligadvokat kommer blandt andet omkring:

– Købsaftalens vilkår

– Eventuelle servitutter på ejendommen

– Eventuelle lokalplaner i området

– Indholdet i tilstandsrapporten, el-rapporten og energimærkningen

– Dine rettigheder og forpligtelser ifm. boligkøbet

– Rådgivning om hus- og ejerskifteforsikring

Derudover håndterer vi korrespondancen med mægler og bank, så du kan koncentrere dig om alt det sjove; jeres nye liv i jeres nye drømmehjem.

 

Hvad koster eBoligadvokat?

eBoligadvokat er certificeret boligadvokat gennem Danske BOLIGadvokater. Det betyder blandt andet, at vi har forpligtet os til at tilbyde vores services til en fast pris, så du undgår økonomiske overraskelser undervejs.

Køberrådgivning i forbindelse med andelsboligkøb koster 4.500 kr., mens rådgivning i forbindelse med køb af hus, sommerhus eller ejerlejlighed koster 6.750 kr. Derudover skal du være opmærksom på den afgift, du skal betale til staten, når skødet tinglyses; såkaldt tinglysningsafgift.

Tinglysningsafgiften består af 1.660 kr. plus 0,6% af købesummen.

 

Få et gratis formøde

Det er en stor oplevelse at købe bolig, og det er vigtigt, at du føler dig tryg gennem hele processen. Derfor tilbyder vi et gratis formøde, hvor du kan mærke om kemien mellem dig og den boligadvokat som er er til stede, og hvor du kan stille et par af de spørgsmål, du helt sikkert går og tumler med.

Bliv ringet op af en boligadvokat

Få en helt uforpligtede snak med os omkring dine muligheder.  Fra kl.
  Til kl.

  Privatlivspolitik