Click for English short version

Boligadvokat Køge

Boligadvokat Køge

Skal du købe ny bolig ?

       KOMPLETTE RÅDGIVNINGSPAKKER:

 

       HUS: Kun 6.750 kr ➜ LÆS MERE

       EJERLEJLIGHED: Kun 6.750 kr   LÆS MERE

       ANDELSBOLIG: Kun 4.500 kr   LÆS MERE

       SOMMERHUS: Kun 6.750 kr  LÆS MERE

Pris inkl. moms
4.500-6.750 kr
Ring på telefon
31 20 24 24
Kom i gang med din sag med det samme
Indsend nedestående og vi vender tilbage

Til brug for ændring af skøde bedes du fremsende følgende:

 • Billede-id på alle parter.
 • Adresse på ejendommen.
 • Overtagelsesdato.
 • Hvem overtager hvis andel af ejendommen.
 • Evt. kopi af skilsmissebevilling.
 • Købesum.
 • Navn og mail på bankrådgiver.

NB. Tinglysningsafgift afholdes af dig selv.

ja@eboligadvokat.dk

Husk at indsende kopi af pas eller kørekort til vores sikre e-mail.

faelles@eboligadvokat.dk

Boligadvokat i Køge til fast lav pris

Har du fundet dit og familiens fremtidige hjem? Eller måske det mest fantastiske sommerhus? Uanset hvilken form for bolig, du skal købe, hjælper eBoligadvokat dig med alt det juridske, så du får en tryg og rar købsproces.

Der er ingen lovkrav, der siger, at du skal rådføre dig med en boligadvokat, når du køber det nye hjem til dig og familien, men det er en rigtig god idé at gøre det. Både for at få erfarne og kritiske øjne på din bolighandel, men også for at få ro i mave og sind.

Du kan kontakte eBoligadvokat uanset hvor langt i processen, du er kommet. De fleste henvender sig, når købsaftalen er underskrevet, men faktisk kan vi hjælpe dig længe inden da. Vi har et indgående kendskab til markedet i og omkring Køge, og derfor kan vi rådgive dig både før og under forhandlingerne.

 

Uvildig boligadvokat

Når du skal vælge, hvilken boligadvokat der skal repræsentere dig i din handel, er der overordnet to ting, du skal kigge på: pris og uvildighed.

Med hensyn til prisen kan du med fordel vælge en advokat, der arbejder med faste priser. På den måde overraskes du ikke af skjulte gebyrer og pludselige ekstraudgifter, men ved præcis, hvad du kan forvente. Hos eBoligadvokat har vi faste lave priser, og du skal ikke betale, hvis handlen ikke bliver til noget.

Med uvildighed mener vi, at du skal sikre dig, at den advokat du bruger, ikke modtager provision fra tredjepart, der kan påvirke rådgivningen. eBoligadvokat er certificeret boligadvokat gennem Danske BOLIGadvokater, og derigennem er vi forpligtet til aldrig at modtage provision – det er altså din garanti for en rådgivning, der udelukkende handler om dig og dine interesser.

 

Vi gennemgår ALLE dokumenter

Det er en kompliceret proces at købe bolig, og der er mange dokumenter, der skal læses og forstås – og det er ikke bare indholdet, du skal forstå; du skal forstå de langsigtede konsekvenser af punkterne.

Hos eBoligadvokat gennemgår vi hvert eneste dokument og bilag ned til mindste detalje, ligesom vi undersøger alle omkringliggende aspekter af handlen, fx forureningsforhold, lokalplaner og andet, der kan få betydning for dine ønsker med boligen.

I løbet af processen kommer vi blandt andet omkring:

– Vilkårene i købsaftalen

– Servitutter på ejendommen

– Lokalplaner i området

– Tilstandsrapporten, el-rapporten og energimærkningen

– Dine rettigheder og forpligtelser

– Hus- og ejerskifteforsikring

Under hele forløbet håndterer vi kommunikationen med mægler, sælger og bank, ligesom vi sørger for at afslutte handlen helt efter forskrifterne. Det eneste, du skal gøre, er at læne dig tilbage og glæde dig til at få nøglerne til dit nye hjem.

 

Hvad koster en boligadvokat?

Som certificeret boligadvokat arbejder vi udelukkende med faste priser, så den pris, vi giver dig, er den pris, du skal betale. Er det en andelsbolig, du skal købe, koster det 4.500 kr., mens det koster 6.750 kr., hvis du køber et hus, et sommerhus eller en ejerlejlighed.

Vi skriver desuden dit skøde, anmelder det til tinglysning og udarbejder refusionsopgørelsen, når tiden er inde. Det eneste du skal betale yderligere for, er den tinglysningsafgift, staten opkræver, når skødet er tinglyst.

Bliv ringet op af en boligadvokat

Få en helt uforpligtede snak med os omkring dine muligheder.  Fra kl.
  Til kl.

  Privatlivspolitik