En

Boligadvokat Lyngby

Boligadvokat Lyngby

Skal du købe ny bolig ?

       KOMPLETTE RÅDGIVNINGSPAKKER:

 

       HUS: Kun 6.750 kr ➜ LÆS MERE

       EJERLEJLIGHED: Kun 6.750 kr   LÆS MERE

       ANDELSBOLIG: Kun 4.500 kr   LÆS MERE

       SOMMERHUS: Kun 6.750 kr  LÆS MERE


Pris inkl. moms
4.500-6.750 kr
Ring på telefon
31 20 24 24

Boligadvokat Lyngby

Specialiseret boligadvokat i Lyngby

At købe sit drømmehjem er en kompliceret affære fyldt med juridiske problemstillinger. Som menigmand kan det være svært at få det fulde overblik, og derfor er det en god idé at have en boligadvokat med på sidelinjen.

Det er vigtigt, at du har fuld tryghed under dit boligforløb, så du ikke ender med at træffe beslutninger, der i sidste ende kan have uoverskuelige konsekvenser. Hos eBoligadvokat har vi mange års erfaring med bolighandel, og som certificeret boligadvokat har vi blik for detaljerne og ved, hvor vi skal kigge efter fejl og mangler.

Vi guider dig helskindet gennem junglen af dokumenter, så du får det fulde overblik over den bolig, du er ved at købe. Du skal vide præcis, hvad du går ind til; hvad boligen indeholder på godt og ondt. Når du kender alle detaljerne, har du et godt grundlag at forhandle på, og du træffer ingen beslutninger, du ikke kender konsekvenserne af.

eBoligadvokat giver dig tryghed i din bolighandel.

 

Uvildig boligadvokat i Lyngby

Har du fundet familiens nye hjem i Lyngby, skal du have fat i en boligadvokat, der kender området – og det er vigtigt, at du vælger en uvildig boligadvokat. Altså en advokat der udelukkende varetager dine interesser og ikke lader sig påvirke af provisionsaftaler fra eksterne parter.

eBoligadvokat er certificeret boligadvokat gennem Danske BOLIGadvokater, og det betyder, at vi er forpligtet til at følge en række retningslinjer, der fører til den absolut bedste service for dig. Blandt andet må vi ikke modtage provision, hvilket er din garanti for uvildig rådgivning. Derudover arbejder vi altid til en fast pris, så du ikke overraskes af skjulte gebyrer og ekstraudgifter, ligesom vi tilbyder et gratis og uforpligtende formøde, hvis du ønsker det.

Kommer du til os med din bolighandel, sker det desuden under mottoet no cure, no pay, der betyder, at du kun skal betale salær, hvis handlen rent faktisk gennemføres.

 

Tryghed og tillid

Der er mange følelser på spil, når der handles bolig. Det er en stor beslutning, der følger dig i mange år, og derfor er det vigtigt, at du har fuld tillid til din boligadvokat. Hos eBoligadvokat har du direkte kontakt med den advokat, der varetager din sag, så du altid kan ringe, når der opstår spørgsmål.

Under forløbet kommer vi blandt andet ind på:

– Vilkårene i købsaftalen

– Servitutter på ejendommen

– Lokalplaner i området

– Tilstandsrapporten, el-rapporten og energimærkningen

– Dine rettigheder og forpligtelser

– Hus- og ejerskifteforsikring

Gennem hele processen varetager vi kommunikationen med mægler, sælger og bank, og vi sikrer, at handlen afsluttes efter forskrifterne og til tiden, så du kan bruge energien på at drømme om familiens nye tilværelse.

 

Priser hos eBoligadvokat

Som certificeret boligadvokat arbejder vi udelukkende med faste priser. I den pris, du finder nedenfor, er der inkluderet udarbejdelse af skøde samt anmeldelse til tinglysning, men du skal huske at sætte penge af til selve tinglysningsafgiften, der betales til staten. Det handler som udgangspunkt om 1.660 kr. plus 0,6% af købesummen.

Skal du købe en andelsbolig i Lyngby, koster rådgivning hos eBoligadvokat 4.500 kr.

Er det et hus, et sommerhus eller en ejerlejlighed, du har i kikkerten, koster rådgivningen 6.750 kr.

Bliv ringet op af en boligadvokat

Få en helt uforpligtede snak med os omkring dine muligheder.

Fra kl.    Til kl.


Privatlivspolitik

Boligadvokat 4

Læs & lær