Click for English short version

Boligadvokat Næstved

Boligadvokat Næstved

Skal du købe ny bolig ?

       KOMPLETTE RÅDGIVNINGSPAKKER:

 

       HUS: Kun 6.750 kr ➜ LÆS MERE

       EJERLEJLIGHED: Kun 6.750 kr   LÆS MERE

       ANDELSBOLIG: Kun 4.500 kr   LÆS MERE

       SOMMERHUS: Kun 6.750 kr  LÆS MERE

Pris inkl. moms
4.500-6.750 kr
Ring på telefon
31 20 24 24
Kom i gang med din sag med det samme
Indsend nedestående og vi vender tilbage

Til brug for ændring af skøde bedes du fremsende følgende:

 • Billede-id på alle parter.
 • Adresse på ejendommen.
 • Overtagelsesdato.
 • Hvem overtager hvis andel af ejendommen.
 • Evt. kopi af skilsmissebevilling.
 • Købesum.
 • Navn og mail på bankrådgiver.

NB. Tinglysningsafgift afholdes af dig selv.

ja@eboligadvokat.dk

Husk at indsende kopi af pas eller kørekort til vores sikre e-mail.

faelles@eboligadvokat.dk

Boligadvokat Næstved

Uafhængig boligadvokat i Næstved

Gennem mange år har eBoligadvokat specialiseret sig i bolighandel, og som certificeret BOLIGadvokat varetager vi udelukkende dine interesser. Vi lægger vægt på tilgængelighed og grundighed, og vi sikrer dig fuld juridisk tryghed i din handel.

Som specialist advokat i bolighandel har det været muligt at effektivisere vores arbejdsgang, så vi nu kan tilbyde høj kvalitet og stor grundighed til en lav pris. Vi bruger ikke tid på at slå reglerne op – vi kender dem allerede. Hver dag arbejder vi med boligsager, og vores grad af specialisering betyder, at du kun betaler for den tid, vi rent faktisk bruger på din handel.

Effektivt og professionelt.

Der er ingen lovkrav, der dikterer, at du skal søge rådgivning hos en boligadvokat, når du køber en bolig, men det er en rigtig god idé. Selvom det ser enkelt ud, er det en yderst kompliceret proces at gennemgå alle dokumenter og bilag i en bolighandel, og for det utrænede øje kan det være svært at spotte fejl, mangler og faldgruber.

 

Uafhængighed er essentielt

Der er mange boligadvokater på markedet, og derfor kan det være lidt af en jungle at vælge den rette. Vi fortæller altid vores kunder, at der er tre ting, de skal kigge efter:

1) Prisen er selvfølgelig vigtig. Du skal ikke betale mere, end arbejdet er værd, og du skal desuden insistere på at få en fast pris. Kun med faste priser har du noget at forholde dig til, og der er ikke noget værre end at blive overrasket af skjulte gebyrer og pludselige ekstraomkostninger.

2) Den boligadvokat, du vælger, skal være uafhængig af eksterne parter; han eller hun må ikke modtage provision, da det kan påvirke rådgivningen, så den ikke længere tager 100% udgangspunkt i dig og dine behov.

3) Kemien er et vigtigt element i en bolighandel, da du skal føle dig i trygge hænder for at sove godt om natten. Hos eBoligadvokat tilbyder vi et gratis formøde, hvis du vil mærke efter, inden du beslutter dig.

 

Grundig rådgivning

Det kan være en kompliceret proces at læse og forstå de mange dokumenter, der følger i kølvandet på en købsaftale; tilstandsrapporter, elinstallationsrapporter, energimærkning, forureningsforhold og meget mere. Og det er ikke nok, at du forstår dem her og nu – du skal også vide, hvad det kan få af betydning for dig fremadrettet.

Hos eBoligadvokat sætter vi os grundigt ind i sagerne, så du får det fulde overblik. Vi kommer blandt andet omkring:

– Vilkårene i købsaftalen

– Servitutter på ejendommen

– Lokalplaner i området

– Tilstandsrapporten, el-rapporten og energimærkningen

– Dine rettigheder og forpligtelser

– Hus- og ejerskifteforsikring

 

Hvad koster en boligadvokat?

Hos eBoligadvokat arbejder vi som specialiseret boligadvokat kun med faste priser, og de er så lave, at alle kan være med.

Skal du købe en andelsbolig, koster vores assistance 4.500 kr., mens det koster 6.750 kr., hvis du skal købe et hus, en ejerlejlighed eller et sommerhus. I prisen er inkluderet arbejdet med at skrive skøde og sende det til tinglysning, ligesom vi også udarbejder refusionsopgørelsen efter overtagelse.

Husk dog, at du også skal betale tinglysningsafgift til staten, når skødet er tinglyst. Typisk 1.660 kr. plus 0,6% af købesummen.

Bliv ringet op af en boligadvokat

Få en helt uforpligtede snak med os omkring dine muligheder.  Fra kl.
  Til kl.

  Privatlivspolitik