Click for English short version

Boligadvokat Nørrebro

Boligadvokat Nørrebro

Skal du købe ny bolig ?

       KOMPLETTE RÅDGIVNINGSPAKKER:

 

       HUS: Kun 6.750 kr ➜ LÆS MERE

       EJERLEJLIGHED: Kun 6.750 kr   LÆS MERE

       ANDELSBOLIG: Kun 4.500 kr   LÆS MERE

       SOMMERHUS: Kun 6.750 kr  LÆS MERE

Pris inkl. moms
4.500-6.750 kr
Ring på telefon
31 20 24 24
Kom i gang med din sag med det samme
Indsend nedestående og vi vender tilbage

Til brug for ændring af skøde bedes du fremsende følgende:

 • Billede-id på alle parter.
 • Adresse på ejendommen.
 • Overtagelsesdato.
 • Hvem overtager hvis andel af ejendommen.
 • Evt. kopi af skilsmissebevilling.
 • Købesum.
 • Navn og mail på bankrådgiver.

NB. Tinglysningsafgift afholdes af dig selv.

ja@eboligadvokat.dk

Husk at indsende kopi af pas eller kørekort til vores sikre e-mail.

faelles@eboligadvokat.dk

Boligadvokat Nørrebro

Lokalkendt boligadvokat på Nørrebro

Der er mange gode grunde til at vælge en lokalkendt boligadvokat, når du skal købe dit drømmehjem; det giver de bedste forudsætninger for at forhandle gode vilkår på plads i handlen.

Har du fundet dit drømmehjem på Nørrebro – eller leder du stadig efter det helt rette – så kan du med fordel overveje at søge rådgivning hos en lokalkendt boligadvokat. eBoligadvokat har hjulpet mange klienter videre med deres boligkøb i Storkøbenhavn, og vores mange års erfaring betyder, at vi har et indgående kendskab til området.

Vi guider dig gennem junglen af dokumenter, der følger i kølvandet på salgsopstillingen, fx tilstandsrapporten, servitutter på ejendommen, energimærkninger og meget meget mere. Samtidig får du en ekstra fordel ud af en lokalkendt boligadvokat; vi har et indgående kendskab til den aktuelle markedspris, og det giver et forspring, når det skal forhandles pris.

Med eBoligadvokat som køberrådgiving advokat, får du fuld juridisk tryghed og de bedste vilkår i din bolighandel.

 

Er det nødvendigt med en boligadvokat på Nørrebro?

Boligerne på Nørrebro handles hurtigt, og derfor er der mange købere, der underskriver købsaftalen, inden de overhovedet har stiftet bekendtskab med en boligadvokat. Og når først købsaftalen er underskrevet melder tanken sig: Er det nødvendigt med en boligadvokat?

Hos eBoligadvokat er vi af den helt klare overbevisning, at alle boligkøbere bør søge rådgivning hos en advokat. Der er så mange ting, der kan gå galt, og ejendomsmægleren vil altid forsøge at få den bedst mulige handel for sælger. Ikke for dig. Hvis du ikke kan vente med at underskrive købsaftalen, så sørg for at få indført et advokatforbehold, så du stadig har mulighed for at trække dig omkostningsfrit fra handlen, hvis advokaten ikke kan godkende vilkårene.

eBoligadvokat har mange års erfaring med at gennemgå og afslutte bolighandler, og vi ved præcis, hvor vi skal kigge efter faldgruber, fejl og mangler. Vi giver dig fuld juridisk tryghed i din handel.

 

Processen hos eBoligadvokat

Når du kontakter eBoligadvokat, er det som regel fordi, du har fundet dit drømmehjem – måske har du endda allerede underskrevet en købsaftale med advokatforbehold. Indenfor 24 timer har vi taget det første kig på din sag, og derefter holder vi et møde, hvor vi gennemgår handlen dokument for dokument, så du får det fulde overblik.

Hvis vi opdager forhold, der betyder, at vi ikke finder det fordelagtigt at godkende handlen i sin helhed, udfærdiger vi en såkaldt advokatskrivelse til ejendomsmægleren med de nye vilkår, vi sammen har fundet frem til. Godkender sælger dine ønsker, afsluttes handlen, alternativt skal vilkårene genforhandles.

 

Priserne hos eBoligadvokat?

Skjulte gebyrer og uforudsete ekstraomkostninger hører ikke til på et advokatkontor, hvis du spørger os. Derfor arbejder vi udelukkende med faste priser, så du ved, hvad du har med at gøre.

Køberrådgivning i forbindelse med køb af andelsbolig koster 4.500 kr., mens rådgivning i forbindelse med køb af hus, ejerlejlighed eller sommerhus koster 6.750 kr. Derudover skal du betale 1.660 kr. plus 0,6% af købesummen i tinglysningsafgift til staten, når skødet skal godkendes.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe eller skrive, og du har også mulighed for at få et gratis og uforpligtende formøde med en boligadvokat, hvis du ønsker det.

Bliv ringet op af en boligadvokat

Få en helt uforpligtede snak med os omkring dine muligheder.  Fra kl.
  Til kl.

  Privatlivspolitik