Click for English short version

Boligadvokat Roskilde

Boligadvokat Roskilde

Skal du købe ny bolig ?

        KOMPLETTE RÅDGIVNINGSPAKKER:

 

       HUS: Kun 6.750 kr ➜ LÆS MERE

       EJERLEJLIGHED: Kun 6.750 kr   LÆS MERE

       ANDELSBOLIG: Kun 4.500 kr   LÆS MERE

       SOMMERHUS: Kun 6.750 kr  LÆS MERE

Pris inkl. moms
4.500-6.750 kr
Ring på telefon
31 20 24 24
Kom i gang med din sag med det samme
Indsend nedestående og vi vender tilbage

Til brug for ændring af skøde bedes du fremsende følgende:

 • Billede-id på alle parter.
 • Adresse på ejendommen.
 • Overtagelsesdato.
 • Hvem overtager hvis andel af ejendommen.
 • Evt. kopi af skilsmissebevilling.
 • Købesum.
 • Navn og mail på bankrådgiver.

NB. Tinglysningsafgift afholdes af dig selv.

ja@eboligadvokat.dk

Husk at indsende kopi af pas eller kørekort til vores sikre e-mail.

faelles@eboligadvokat.dk

Boligadvokat Roskilde

Uvildig boligadvokat til fast pris

Har du fundet dit (eller jeres) drømmehjem i Roskilde, er det en god idé at indgå et samarbejde med en boligadvokat. eBoligadvokat tilbyder uvildig rådgivning til en fast pris, og vi står på din side gennem hele forløbet.

For de fleste mennesker er køb af bolig den suverænt største investering livet igennem, og får du ikke købt på de rigtige vilkår, kan det få store konsekvenser fremadrettet. Det ønsker du selvfølgelig ikke, og derfor kan du med fordel søge rådgivning hos eBoligadvokat, der sidder klar til at hjælpe dig trygt gennem processen fra start til slut.

Hos eBoligadvokat er vi certificeret boligadvokat gennem Danske BOLIGadvokater, og det betyder blandt andet, at vi er 100% uvildige i vores rådgivning. Vi modtager aldrig provision fra tredjepart, og vores eneste interesse er at yde dig den mest hensigtsmæssige vejledning under din bolighandel.

Hos os får du fuld juridisk tryghed.

 

eBoligadvokat er din mand

Stort set alle, der sælger deres bolig, bruger en repræsentant i form af en ejendomsmægler, og det betyder, at der som minimum er to på holdet. Modsat dit hold hvor der som regel kun er dig (og din familie). Vil du have en ligeværdig forhandlingssituation, skal du have en spiller på holdet, der kan repræsentere dig og give dig præcis de argumenter, du har brug for, når du forhandler prisen på dit drømmehjem.

Sådan en spiller er eBoligadvokat.

Som certificeret boligadvokat følger vi Advokatsamfundets etiske regler om kvalitet og service i vores arbejde, og det betyder, at du kan forvente et højt niveau, når det kommer til grundighed, seriøsitet og erfaring. Yderligere har vi en lovpligtig ansvarsforsikring, der fungerer som dit sikkerhedsnet, hvis uheldet er ude, og vi overser en detalje, der får økonomiske konsekvenser for dig.

Vi måler kvaliteten af vores arbejde på din tilfredshed, og vi kræver ikke betaling, hvis du forlader samarbejdet uden at være tilfreds med vores rådgivning.

 

Grundighed er vores kendetegn

Når du skal købe en bolig, løber du hurtigt ind i en stor bunke papirer, der skal nærlæses ned til mindste detalje for at sikre dig det fulde overblik. Selvom det ikke lyder uoverskueligt i dine ører, skal du huske, at lovgivningen ændrer sig løbende, og det samme gør låneforhold og andre vigtige forhold, der spiller ind på dit boligkøb – og derfor er det vigtigt at have en uvildig rådgiver ved din side, der kan sætte det hele i perspektiv.

Vi gennemgår alle dokumenter i handlen, og vi kommer blandt andet omkring:

– Vilkårene i købsaftalen

– Servitutter på ejendommen

– Lokalplaner i området

– Tilstandsrapporten, el-rapporten og energimærkningen

– Dine rettigheder og forpligtelser

– Hus- og ejerskifteforsikring

Når vi er færdige, har du det fulde overblik over dit boligkøb, og du har et oplyst grundlag at træffe beslutninger ud fra.

 

Pris for boligadvokat i Roskilde

Hos eBoligadvokat har vi samlet vores rådgivning i boligpakker, der inkluderer alt, hvad du har brug for fra start til slut; fra gennemgang af købsaftalen til den endelige refusionsopgørelse.

Køber du en andelsbolig, koster det 4.500 kr., og køber du et hus, et sommerhus eller en ejerlejlighed, koster det 6.750 kr. Derudover skal du huske at medregne den tinglysningsafgift, du skal betale til staten, når skødet er tinglyst.

Bliv ringet op af en boligadvokat

Få en helt uforpligtede snak med os omkring dine muligheder.  Fra kl.
  Til kl.

  Privatlivspolitik