Click for English short version

Boligadvokat Søborg

Boligadvokat Søborg

Skal du købe ny bolig ?

       KOMPLETTE RÅDGIVNINGSPAKKER:

 

       HUS: Kun 6.750 kr ➜ LÆS MERE

       EJERLEJLIGHED: Kun 6.750 kr   LÆS MERE

       ANDELSBOLIG: Kun 4.500 kr   LÆS MERE

       SOMMERHUS: Kun 6.750 kr  LÆS MERE

Pris inkl. moms
4.500-6.750 kr
Ring på telefon
31 20 24 24
Kom i gang med din sag med det samme
Indsend nedestående og vi vender tilbage

Til brug for ændring af skøde bedes du fremsende følgende:

 • Billede-id på alle parter.
 • Adresse på ejendommen.
 • Overtagelsesdato.
 • Hvem overtager hvis andel af ejendommen.
 • Evt. kopi af skilsmissebevilling.
 • Købesum.
 • Navn og mail på bankrådgiver.

NB. Tinglysningsafgift afholdes af dig selv.

ja@eboligadvokat.dk

Husk at indsende kopi af pas eller kørekort til vores sikre e-mail.

faelles@eboligadvokat.dk

Boligadvokat Søborg

eBoligadvokat: Din boligadvokat i Søborg

Har du fundet familiens drømmebolig i Søborg, er det på tide at kontakte en boligadvokat. Prisen skal vurderes og forhandles, boligen skal gennemgås fra ende til anden – og det er vigtigt, at du får erfarne og kritiske øjne på det hele.

eBoligadvokat har et godt kendskab til markedspriserne rundt i landet, og det kan give dig et stort forspring, når prisen skal forhandles. Samtidig gennemgår vi alle dokumenter ned til mindste detalje og påpeger de steder, der kan være til forhandling, som kan påvirke prisen og som du skal tage højde for i dit fremtidige budget.

Vores arbejde er enkelt og effektivt, og vi løser alle boligsager til en fast pris med fuld gennemsigtighed, så du ved præcis, hvad du får, når du samarbejder med os.

Vi sørger for, at nøglerne lander trygt i hænderne på dig.

 

Certificeret boligadvokat i Søborg

Tillid er en essentiel del af et samarbejde, og det gælder særligt, når der er mange følelser og penge på spil. Det er der i en bolighandel, og derfor har eBoligadvokat valgt at blive certificeret boligadvokat gennem Danske BOLIGadvokater; det er din garanti for et trygt og sikkert samarbejde.

At være certificeret boligadvokat betyder, at vi har forpligtet os til at følge en række retningslinjer og krav, der giver dig den bedst mulige service. Blandt andet kan du få et gratis formøde enten på vores kontor eller over telefonen, så du kan mærke, om kemien er der. Samtidig må vi ikke modtage provision fra eksterne parter, og dermed kan du vide dig sikker på, at vores arbejde handler 100% om dine interesser.

Vores kunders tilfredshed er vores levebrød, og vi ønsker altid at skabe de bedst mulige vilkår for dig. Derfor arbejder vi også ud fra mottoet no cure, no pay, som kort sagt betyder, at du ikke skal betale salær, hvis handlen ikke går igennem.

 

Kort responstid

Når du finder dit drømmehjem, handler det som regel om at slå hurtigt til. Der er mange beslutninger, som skal træffes i løbet af kort tid, og derfor tilbyder eBoligadvokat at gennemgå din sag i løbet af 24 timer, så du får det fulde overblik.

Vi gennemgår hvert enkelt dokument ned til mindste detalje, og vi videreformidler alle informationer i et sprog, der er til at forstå.

Vi kommer blandt andet omkring:

– Købsaftalens vilkår

– Eventuelle servitutter på ejendommen

– Eventuelle lokalplaner i området

– Tilstandsrapporten, el-rapporten og energimærkningen

– Dine rettigheder og forpligtelser

– Hus- og ejerskifteforsikring

Når handlen er afsluttet, sørger vi for, at den afvikles efter forskrifterne, at pengene overføres til tiden og skødet sendes til tinglysning. Alt det er en del af vores boligpakke, og det eneste, du skal gøre, er at nyde, at drømmeboligen er blevet din.

 

Hvad koster eBoligadvokat?

Gennem årene har vi effektiviseret vores arbejdsgange, så vi i dag kan tilbyde køberrådgivning til en fast lav pris uden at gå på kompromis med kvaliteten. Skal du købe en andelsbolig, koster eBoligadvokat 4.500 kr., og det koster 6.750 kr., hvis du skal købe et hus, en ejerlejlighed eller et sommerhus – og der kommer ingen skjulte udgifter eller pludselige ekstraomkostninger.

Husk dog, at du også skal betale tinglysningsafgift til staten, når skødet tinglyses.

Bliv ringet op af en boligadvokat

Få en helt uforpligtede snak med os omkring dine muligheder.



  Fra kl.
  Til kl.

  Privatlivspolitik