eBoligadvokat

 

– Få professionel køberrådgivning

 

Du har fundet din drømmebolig, og du er klar til at sætte din underskrift på købsaften, men vent… du risikerer at begå en stor fejl, og derfor skal du allerførst få fat i en god boligadvokat, der kan rådgive dig gennem købet, så der ikke sker misforståelser undervejs.

Hvorfor bruge penge på en god advokat til boligkøb? Spørgsmålet hører vi om og om igen, og det lader til, at mange mennesker er af den opfattelse, at det er piece of cake at købe et hus.

Som advokat ved huskøb er vores opfattelse en helt anden.

Sagen er enkel: Hvis du vil være sikker på at gøre et godt køb uden at ende i en suppedas af løse ender og dårlige valg, er det unægteligt den bedste idé at få god køberrådgivning undervejs i processen. En advokat med speciale i huskøb gennemgår handel efter handel hver eneste uge, og vedkommende ved præcis, hvad der skal kigges efter i en købsproces – og ikke mindst hvordan du undgår dyre fejl.

Vælger du at få køberrådgivning, kan du med sikkerhed gå gennem købet uden af være bekymret og have søvnløse nætter over alt det, du skal huske at tage stilling til. Og falder dit valg oven i købet på en certificeret boligadvokat, sikrer du dig en rådgiver, der udelukkende varetager dine interesser.

Du slipper for selv at skulle opdage fejl og mangler i købsaftalen, og samtidig sparer du en masse tid og energi på at forsøge at forstå de mange processer i købet, du måske slet ikke kender til – det kan være ting som udarbejdelse af skøde, tinglysning og refusionsopgørelse.

 

 

Huskøb og advokat – kom trygt i hus

Hos eBoligadvokat tilbyder vi en effektiv og billig rådgivningspakke til dig, der skal købe hus. Din tryghed betyder alverden for os, og derfor holder vi dig i hånden hele vejen gennem processen, ligesom du hurtigt og let kan få kontakt til din advokat, når du har brug for det.

Ved køberrådgivning får du blandt andet:

– En professionel advokat certificeret gennem Danske BOLIGadvokater.

– En grundig gennemgang af alle dokumenter og bilag i købet.

– Rådgivning om ejerskifteforsikring og husforsikring.

– Udarbejdelse og anmeldelse af skøde til tinglysningen.

– Udarbejdelse af refusionsopgørelse.

Du bestemmer selv, hvor meget vi skal hjælpe dig med. Kontakt os og lad os fortælle, hvad vi kan gøre for dig – vi glæder os til at hjælpe dig trygt i hus.