Click for English short version
Boligrådgiver - Boligrådgivning af Certificeret Boligadvokat

Køberrådgiver & køberrådgivning

Af Javed Aslam jul 5, 2021

Hvad er en køberrådgiver, og hvorfor bør du bruge én, når du køber bolig? Det får du svar på her.

En køberrådgiver er din rådgiver, når du som boligkøber skal sikre en fornuftig handel. Hos eBoligadvokat tilbyder vi køberrådgivning, og ved boligrådgivning er det vores vigtigste opgave at forklare dig præcis, hvad det er for en bolig, du er i færd med at købe.

Vi gennemgår købsaftalen og undersøger alle ejendommens dokumenter; fra tilstandsrapporten og ejerskifteforsikringen til servitutter, lokalplaner og kloakforhold. Alt. Hvis du ønsker det, hjælper vi dig også med at forhandle prisen på boligen, så du får den bedst mulige handel.

Når handlen er afsluttet, sørger vi for berigtigelsen, så den bliver gennemført som aftalt, og vi udarbejder og tinglyser både refusionsopgørelsen og skødet – i forbindelse med skødet skal du huske at budgettere med den tinglysningsafgift, du skal betale til staten.

 

Hvorfor er køberrådgivning en god idé?

Det er det, fordi du som boligkøber har brug for en ekspert, der kan gennemgå handlen og sikre dig juridisk. Ejendomsmægleren repræsenterer sælger, og hans vigtigste opgave er at få den bedste pris og de bedst mulige vilkår for sælger – ikke for dig.

Vil du undgå fejltagelser, ekstraudgifter og dyre misforståelser, bør du have en allieret, der hjælper dig med at gennemgå købet. Det er din sikkerhed for en tryg bolighandel.

 

Hvornår skal du bruge en køberrådgiver?

Det bør du faktisk gøre, uanset hvilken form for ejendom, du skal investere i – og uanset om det er til dig selv eller til udlejning.

Vil du høre mere om køberrådgivning, er du altid velkommen til at kontakte eBoligadvokat, hvor du kan få en snak med en certificeret boligadvokat. Vores speciale er landsdækkende køberrådgivning, og vi tilbyder konkurrencedygtige priser under mottoet ”Ingen handel, ingen regning” – du skal altså kun betale, hvis din bolighandel rent faktisk bliver til noget.

Lignende indlæg

Førstegangskøbere
Førstegangskøbere
Af Javed Aslam feb 11, 2019

Boligkøbet trin for trin Begynderfælderne er mange, når du som førstegangskøber skal …

Bolighandel
Bolighandel
Af Javed Aslam aug 22, 2019

  5 trin der gør dig klar til en tryg bolighandel Hos …

Skal man have en boligadvokat ved huskøb?
Skal man have en boligadvokat ved huskøb?
Af Javed Aslam feb 11, 2019

– ja, boligadvokaten er din sikkerhed Hvis du ikke vil spille hasard …