eBoligadvokat

Hvor meget koster køberrådgivning?

Du har fundet drømmehjemmet, der skal danne ramme om dit og familiens liv de næste mange år, og nu overvejer du, om det er nødvendigt at investere i køberrådgivning – læs med her, og få svaret.

Med drømmehjemmet indenfor rækkevidde og købsaftalen i hånden er det fristende at skrive under og glemme alt om forbehold og dybdegående undersøgelser af den bolig, du er ved at investere i – det er så let at forelske sig i de smukke hjem. Men alt er ikke nødvendigvis, som det ser ud på overfladen. Er du en af dem, der overvejer, om du skal bruge ressourcer på køberrådgivning eller ej, har vi kun én ting at sige: Gør det!

Find en boligadvokat, du er tryg ved.

Hos eBoligadvokat får du en komplet rådgivningspakke til en konkurrencedygtige pris, og vi tilbyder i øvrigt “ingen handel, ingen regning,” så du ikke skal betale, hvis handlen ikke går igennem. Det er en lille pris at betale for at opnå fuld tryghed under din bolighandel. Du undgår dyre misforståelser, og du slipper for store efterregninger, der kan ødelægge familiens budget og drømme for fremtiden.

 

 

Hvad er køberrådgivning?

Køberrådgivning er professionel sparring og rådgivning under hele dit boligforløb. Det er juridisk tryghed, og det din sikkerhed for en grundig handel, der afsluttes på bedst mulig vis for dit vedkommende.

Vælger du køberrådgivning hos eBoligadvokat, får du blandt andet:

Vi har hovedkontor på Frederiksberg, men vi rådgiver på landsplan; al den hjælp du har brug for, kan nemlig gives telefonisk og digitalt. På den måde kan vi tilrettelægge møderne, så de passer din kalender.

 

Hvorfor vælge køberrådgivning?

Mange boligkøbere – særligt førstegangskøbere – spørger sig selv og omverdenen, om det virkelig er nødvendigt at bruge en boligadvokat. Og nej, det er det som udgangspunkt ikke. Hvis du er risikovillig.

Når du køber hus, ejerlejlighed eller sommerhus er der som regel mange penge på højkant, og det er en økonomisk beslutning, der får konsekvenser langt ind i fremtiden. Især hvis du handler overilet og går på kompromis med din juridiske sikkerhed.

Der findes ikke en specifik oversigt over, hvor mange penge en boligadvokat kan spare boligkøbere for, men potentielt set er det store beløb. Du risikerer nemlig at løbe ind i uforudsete udgifter for flere hundredetusinde kroner, hvis du ikke er opmærksom – og det er svært, at se alle faldgruberne selv. Køberrådgivning er altså ikke et krav, men en unik mulighed for at få tryghed i din handel.