eBoligadvokat

Når du står overfor en bolighandel, er det vigtigt at have en god advokat til at stå for udarbejdelsen af skødet, så du kan være sikker på at alt foregår korrekt og efter alle forskrifter. Udgiften kan variere meget fra advokat til advokat, så derfor skal du undersøge priserne, inden du hyrer en advokat.

Når du har fundet en ny bolig, du ønsker at købe, er der mange praktiske ting, der skal ordnes, før du kan kalde dig husejer. Først og fremmest skal du byde og blive enig med sælger om handlens vilkår, og dernæst skal du have udarbejdet et skøde, som skal tinglyses. Sidstnævnte proces er både nemmere og mere sikker, hvis du får en boligadvokat til at stå for arbejdet.

Lader du en advokat håndtere alt papirarbejdet omkring dit skøde, kan du være sikker på, at der er styr på det formelle. Men hvor tinglysningsafgiften er en fast pris, er det forskelligt fra advokat til advokat, hvad det koster at udarbejde et skøde – hos os får du billig og effektiv hjælp.

 

 

Et skøde giver dig rettigheden til din bolig

Når du køber dit nye drømmehjem, skal staten registrere din bolig, og det sker gennem en såkaldt tinglysning – en officiel bekendtgørelse, der viser, at boligen er din. Men før du kan få lavet en tinglysning, er du nødt til at have et skøde.

Et skøde indeholder en masse værdifuld viden om dig, sælger og den handlede bolig. Det er det endelige dokument i bolighandlen, og alle essentielle informationer om købet er synlige – her står parters navne, adresse på ejendommen, købesum, pantehæftelser, servitutter, dato for overdragelse etc. Der er mange ting at holde styr på, og alle informationer skal noteres korrekt for at være gældende, og netop derfor anbefaler vi at få en advokat til at udarbejde skødet.

Hos eBoligadvokat er vi certificerede boligadvokater, og vi arbejder ud fra et etisk regelsæt, hvor målet altid er at føre vores kunder igennem en bolighandel under trygge forhold. Af samme årsag har vi meget gennemsigtige priser, der er nemme at forholde sig til.

Herunder kan du se prisen på at få udarbejdet et skøde hos eBoligadvokat. Prisen er fast, og vi arbejder ud fra princippet no cure, no pay – så hvis handlen går i vasken i sidste øjeblik, skal du ikke betale salær.

Advokat – skøde – pris:

– 2.500 kr. ved almindelig ejendoms- og bolighandel

– 1.950 kr. ved ændring af skøde i forbindelse med skilsmisse, separation eller samlivsophør

– 1.950 kr. ved ændring af skøde i forbindelse med familieoverdragelse

– 1.950 kr. ved ændring af skøde i forbindelse med ændring af ejerandele

– 1.250 kr. ved debitorskifte af ejerpantebrev som sikkerhed til ejerforeninger

Har du spørgsmål eller er du usikker på, om eBoligadvokat er den rette advokat til at håndtere dit skøde, så kontakt os. Vi tager gerne en gratis og uforpligtende snak om din handel.