eBoligadvokat

Boligadvokat Glostrup

Uvildig køberrådgivning i Glostrup

Boligkøb er en stor beslutning, der påvirker familiens økonomi i mange år frem. Derfor er det vigtigt, at du sikrer dig, at alle detaljer er på plads og ikke mindst, at du har taget stilling til de fejl og mangler, der følger med et nyt hjem.

ændring af skøde

Skal du købe ny bolig ?

KOMPLETTE RÅDGIVNINGSPAKKER:

HUS: Kun 6.750 kr.
EJERLEJLIGHED: Kun 6.750 kr.
ANDELSBOLIG: Kun 4.500 kr
SOMMERHUS: Kun 6.750 kr

Pris inkl. moms

4.500 - 6.750 Kr

Ring på telefon

31 20 24 24

Boligadvokat Glostrup

Køb af bolig er sandsynligvis den største økonomiske beslutning i dit liv, og det kræver, at du sætter dig grundigt ind i alle detaljer omkring købet. Men hvad skal du egentlig være opmærksom på, og kan du overhovedet gennemskue de kringlede juridiske sætninger i dokumenterne?

Som Certificeret Boligadvokat, har vi hos eBoligadvokat mange års erfaring med bolighandel, og vi ved, hvor faldgruberne gemmer sig. Vi forstår det sprog, dokumenterne er skrevet i, og vi kan videreformidle det, så du får det fulde overblik og dermed det rette grundlag at træffe beslutninger på.

Vi er din sikkerhed for en tryg handel.

Hvorfor bruge en boligadvokat?

En af de vigtigste ting at huske, når du jagter din drømmebolig, er, at ejendomsmægleren er sælgers mand. Tidligere var det mæglerens pligt også at rådgive køberen, men i dag gælder det, at mægler udelukkende må varetage den ene parts interesser – og det betyder, at du står alene på dine banehalvdel.

Medmindre du har en boligadvokat ved din side.

Hvor mægleren kæmper for, at boligkøbet sker hurtigst muligt og til den højest mulige pris, kæmper vi for, at du får den nødvendige tid til at træffe beslutningen, og ikke mindst for at prisen stemmer overens med den bolig, du køber.

Du kan sagtens købe en bolig uden at rådføre dig med en boligadvokat, men vi oplever gang på gang, at der er både store og små detaljer, køber ikke har overvejet, fordi fokus ligger et helt andet sted; på at få drømmeboligen i hus. Derfor anbefaler eBoligadvokat altid køberrådgivning, og vi har gjort det enkelt og billigt, så det er ligetil for de fleste.

Vi arbejder i øvrigt ud fra mottoet no cure, no pay (Ingen handel, ingen regning), så du ikke skal betale salær, hvis handlen ikke bliver til noget.

Få ro i maven

Vi hjælper hvert år masser af boligkøbere til en tryg bolighandel, og vi vil også meget gerne hjælpe dig. Når du sender din boligsag igennem til os, kigger vi på den indenfor 24 timer, hvorefter vi går i dialog, så du kan få det fulde overblik.

Vi kigger blandt andet på:

  • Vilkårene i købsaftalen
  • Servitutter på ejendommen
  • Lokalplaner i området
  • Tilstandsrapporten, el-rapporten og energimærkningen
  • Dine rettigheder og forpligtelser
  • Hus- og ejerskifteforsikring


Når handlen er underskrevet og godkendt af begge parter, følger vi den til dørs, så den afsluttes til rette tid. Vi varetager korrespondancen med mægler, sælger og bank, og vi sørger desuden for at udarbejde skødet og sende det til tinglysning, så du kun skal fokusere på familiens nye hjem.

Priser hos eBoligadvokat

Hos eBoligadvokat arbejder vi udelukkende med faste priser, så du ved præcis, hvad du skal betale; her er ingen skjulte gebyrer eller ekstraomkostninger.

Vi er DIN uvildige køberrådgivning advokat.

Køber du en andelsbolig i Glostrup, koster køberrådgivning 4.500 kr.

Køber du et hus, en ejerlejlighed eller et sommerhus, koster rådgivningen 6.750 kr.

Derudover skal du betale en tinglysningsafgift til staten, der typisk består af 1.660 kr. plus 0,6% af købesummen.